• Met meer dan 10 jaar ervaring dé expert in de regio Haarlem

Klantenservice

Bij TelefoonFix staan wij altijd voor je klaar. Wij begrijpen namelijk hoe vervelend het kan zijn om met een kapotte telefoon rond te lopen. Daarom staat service en snelheid bij ons centraal. In veel gevallen wordt jouw telefoon dezelfde dag nog gemaakt en dat zonder enkele moeite.  

Voor uitgebreide zaken kan je mailen naar info@telefoonfix.nl of gebruik maken van onderstaand contactformulier. Binnen 24 uur krijg je van ons dan een antwoord op je vraag via de mail.

 • * velden zijn verplicht.

 • Nieuw: de reparatiebus!

  Sinds kort werkt Telefoonfix ook met een reparatiebus. In de omgeving van Haarlem zijn wij altijd in buurt om je telefoon of ta...

  Lees meer
 • Onze winkel

  Liever langskomen in onze winkel in Haarlem? Dat kan! Wij zijn 7 dagen per week open. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk ...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.