• Met meer dan 10 jaar ervaring dé expert in de regio Haarlem

Onze werkregio

Onze reparatiebus rijd tussen Amsterdam, Amstelveen, Zaandam Haarlem en Schiphol. Bevind jij je op dit moment in ons omkaderd gebied? Dan zit je goed! Bel 06 48495916 voor een afspraak en we komen naar je toe.

Voorrijdkosten 

  De reparatiebus komt gratis langs (zonder voorrijkosten) in de volgende plaatsen: Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort, Bloemendaal, Bloemendaal aan Zee, Spaarnwoude, Spaarndam, Santpoort-Zuid, Santpoort-Noord, Velserbroek, Ijmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Driehuis, Hofgeest, Vijfhuizen en Bennebroek.
  Woon je iets verder weg? Dat is ook geen probleem. Buiten deze plaatsen rekenen wij €14,99 voorrijkosten.

 

  • Nieuw: de reparatiebus!

    Sinds kort werkt Telefoonfix ook met een reparatiebus. In de omgeving van Haarlem zijn wij altijd in buurt om je telefoon of ta...

    Lees meer
  • Onze winkel

    Liever langskomen in onze winkel in Haarlem? Dat kan! Wij zijn 7 dagen per week open. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.