• Met meer dan 10 jaar ervaring dé expert in de regio Haarlem

Tablet reparatie Apple

Problemen met je iPad?

Heb je jouw iPad per ongeluk laten vallen en zit er een barst in het scherm? Dit is erg zonde maar kan gelukkig gerepareerd worden! Ook andere schade zoals bijvoorbeeld aan de oplaadpoort kan Telefoonfix voor je repareren.

iPad reparatie in de regio Haarlem

Woon je in de omgeving van Haarlem? Bij Telefoonfix kun je kiezen om langs te komen in onze winkel, of een afspraak te maken met de reparatiebus. Wij komen dan (zonder voorrijkosten) bij je langs op locatie om de reparatie van de iPad voor je uit te voeren.

iPad reparatie binnen 30 minuten

Bij Telefoonfix hoef je nooit lang op een reparatie te wachten omdat wij veel iPad onderdelen op voorraad hebben. In de meeste gevallen repareren wij binnen 30 minuten zodat je snel weer gebruik kunt maken van je iPad.

Imitatie en originele onderdelen

Afhankelijk van je budget en wensen is het mogelijk om zowel voor imitatie- als originele Apple onderdelen te kiezen. Onze ervaren reparateurs kunnen je hier goed bij adviseren.

Waarom kiezen voor iPad reparatie van Telefoonfix

  Reparatie op locatie
  Gecertificeerde monteurs
  Online afspraak maken
  Standaard 6 maanden garantie
  Contact/hulp via Whatsapp
  Verkoop Refurbished iPhones/iPads

Bekijk hieronder de tarieven per toestel

  • Nieuw: de reparatiebus!

    Sinds kort werkt Telefoonfix ook met een reparatiebus. In de omgeving van Haarlem zijn wij altijd in buurt om je telefoon of ta...

    Lees meer
  • Onze winkel

    Liever langskomen in onze winkel in Haarlem? Dat kan! Wij zijn 7 dagen per week open. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.