• Met meer dan 10 jaar ervaring dé expert in de regio Haarlem

Tablet reparatie Samsung

Samsung tablet laten repareren?

Problemen met het beeldscherm van je Samsung tablet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Laat je Samsung tablet snel en vakkundig repareren bij Telefoonfix zodat je er binnen no-time weer gebruik van kan maken. Afhankelijk van je budget en wensen is het mogelijk om zowel voor imitatie- als originele Apple onderdelen te kiezen. Onze ervaren reparateurs kunnen je hier goed bij adviseren.

Samsung tablet reparatie in de regio Haarlem

In de regio Haarlem kun je ervoor kiezen om langs te komen in onze winkel, of een afspraak te maken met de reparatiebus. Wij komen dan (zonder voorrijkosten) bij je langs op locatie om de reparatie van de tablet voor je uit te voeren.

Onze reparateurs kunnen je altijd gratis adviseren wat de mogelijkheden en kosten zijn voor een reparatie. De algemene reparatie tarieven zijn ook te vinden op onze website.

Waarom kiezen voor Samsung tablet reparatie van Telefoonfix?

  Reparatie op locatie
  Gecertificeerde monteurs
  Online afspraak maken
  Standaard 6 maanden garantie
  Contact/hulp via Whatsapp
  Verkoop Refurbished iPhones/iPads

Bekijk hieronder de tarieven per toestel

  • Nieuw: de reparatiebus!

    Sinds kort werkt Telefoonfix ook met een reparatiebus. In de omgeving van Haarlem zijn wij altijd in buurt om je telefoon of ta...

    Lees meer
  • Onze winkel

    Liever langskomen in onze winkel in Haarlem? Dat kan! Wij zijn 7 dagen per week open. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.