• Met meer dan 10 jaar ervaring dé expert in de regio Haarlem

Telefoon reparatie Apple

iPhone reparaties

Heb je een iPhone en is het scherm stuk gegaan of is je iPhone stuk? Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade kan snel ontstaan! Voor iPhone reparaties ben je bij Telefoonfix aan het juiste adres.

De meest voorkomende iPhone reparaties zijn: het vervangen van een kapot iPhone scherm, reparaties van de oplaadpoort, kapotte homebutton, waterschade, beschadigde microfoon of camera.

Binnen 30 minuten opgelost

Onze ervaren reparateurs hebben je telefoon binnen no-time weer gerepareerd. Wij hebben veel onderdelen altijd op voorraad, daarom kunnen bijna alle iPhone reparaties binnen 30 minuten opgelost worden. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor je dat vooraf van ons.

iPhone reparatie Haarlem

Woon je in de omgeving van Haarlem? Bij Telefoonfix kun je kiezen om langs te komen in onze winkel, of een afspraak te maken met de reparatiebus. Wij komen dan (zonder voorrijkosten) bij je langs op locatie om de reparatie voor je uit te voeren.

Waarom kiezen voor iPhone reparatie van Telefoonfix

  Reparatie op locatie
  Gecertificeerde monteurs
  Online afspraak maken
  Standaard 6 maanden garantie
  Contact/hulp via Whatsapp
  Verkoop Refurbished iPhones/iPads

Bekijk hieronder de tarieven per toestel

  • Nieuw: de reparatiebus!

    Sinds kort werkt Telefoonfix ook met een reparatiebus. In de omgeving van Haarlem zijn wij altijd in buurt om je telefoon of ta...

    Lees meer
  • Onze winkel

    Liever langskomen in onze winkel in Haarlem? Dat kan! Wij zijn 7 dagen per week open. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.