• Met meer dan 10 jaar ervaring dé expert in de regio Haarlem

Telefoon reparatie Samsung

Samsung telefoon reparatie

Is je Samsung stuk gegaan? Wij snappen dat je dit zo snel mogelijk wil laten repareren zodat je dezelfde dag weer volop gebruik kan maken van je telefoon. Het team van Telefoonfix is gespecialiseerd in Samsung telefoon reparaties. Of het nu gaat om een kapot scherm of een touchscreen dat niet meer werkt, wij hebben zoveel mogelijk onderdelen op voorraad om jouw Samsung direct te kunnen repareren.

Samsung reparatie Haarlem

Woon je in de omgeving van Haarlem? Bij Telefoonfix kun je kiezen om langs te komen in onze winkel, of een afspraak te maken met de reparatiebus. Wij komen dan (zonder voorrijkosten) bij je langs op locatie om de reparatie van je Samsung voor je uit te voeren.

Waarom kiezen voor iPhone reparatie van Telefoonfix

  Reparatie op locatie
  Gecertificeerde monteurs
  Online afspraak maken
  Standaard 6 maanden garantie
  Contact/hulp via Whatsapp
  Verkoop Refurbished iPhones/iPads

Bekijk hieronder de tarieven per toestel

  • Nieuw: de reparatiebus!

    Sinds kort werkt Telefoonfix ook met een reparatiebus. In de omgeving van Haarlem zijn wij altijd in buurt om je telefoon of ta...

    Lees meer
  • Onze winkel

    Liever langskomen in onze winkel in Haarlem? Dat kan! Wij zijn 7 dagen per week open. Een afspraak maken is niet nodig. Bekijk ...

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.